KARTEN KIDS

Kinderen vanaf 1.20 m kunnen bij ons al karten! Voor jullie hebben we speciale minikarts. 

​Tijdens schoolvakanties en feestdagen worden er vaak op alle dagen heats voor kinderkarten ingepland, het is verstandig hiervoor te reserveren. Het komt namelijk regelmatig voor dat deze vol zitten!

Op zondag zijn we van 10.00 tot 13.00 uur speciaal geopend voor kinderen, reserveren hiervoor kan al twee weken vooraf. Ook kunnen junioren dan tegelijk met volwassenen rijden! Buiten zondagen, schoolvakanties en feestdagen kan er alleen op de dag zelf voor kinderen gereserveerd worden. 

Kinderfeestjes kunnen natuurlijk verder vooruit ingepland worden!

 

We beschikken over mini-karts (voor kinderen tussen 1.20 – 1.45 m) en junior-karts (voor kinderen die groter
zijn dan 1.45 m, maar jonger dan 16 jaar), dit zijn grote karts met junior-afstelling. Op zondagochtend en tijdens schoolvakanties is er de mogelijkheid dat junioren en volwassenen tegelijk rijden! Reserveren is verstandig en kan via 040-2480445.

Prijs per heat:

Mini-karts & Junior-karts, 8 minuten:  € 15,95 

Op zondag van 10.00 tot 13.00 uur kunnen er 3 heats voor € 39,95 p.p. worden gereden.

  • Een membercard is verplicht, ook  voor kinderen (eenmalig € 2,- p.p.). In plaats van een membercard kan er ook gebruik worden gemaakt van de Hezemans-app (vooraf te downloaden via de App-store of Google-Play). De app wordt dan bij binnenkomst door één van onze medewerkers geactiveerd (ook hiervoor wordt eenmalig € 2,- p.p. in rekening gebracht bij binnenkomst).

  • De membercard is persoonsgebonden